Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet za granicą

AsunaChan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zależy czy masz numer na tzw. karte czy abonament? Ja za granicą kupuje startery i korzystam wtedy z internetu, bo wychodzi taniej.

Opublikowano

Ja jestem z t-mobile i w Szwecji miałem takie oferty:

500 Mb LTE za 70zl

Nieograniczony do 256kb/s za 50 zł

Wybrałem nieograniczony. Filmików na nim nie pooglądasz ale do otwierania stron jak najbardziej okej :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Ja jestem z t-mobile i w Szwecji miałem takie oferty:

500 Mb LTE za 70zl

Nieograniczony do 256kb/s za 50 zł

Wybrałem nieograniczony. Filmików na nim nie pooglądasz ale do otwierania stron jak najbardziej okej :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

wlasnie chce kupic sobie starter t-mobile i ten nieograniczony spoko bo głównie po to zeby pisac na messangerze i zobaczyc co na fb sie dzieje mógłyś mi powiedzieć jak to aktywowałeś?

To zależy czy masz numer na tzw. karte czy abonament? Ja za granicą kupuje startery i korzystam wtedy z internetu, bo wychodzi taniej.

a jakie tam nazwy sieci wgl są xD

qxw0er.jpg

Opublikowano

Bardzo często podróżuję po Europie głównie zawodowo i w Orange, oferta na firmę mam 500MB za 150 zł. Cena dla klientów indywidualnych jest z tego co wiem o wiele wyższa i mniejsze pakiety danych, więc się kompletnie nie opłaca.

Ja sam przestałem korzystać z internetu po roamingu, bo mi się to nie opłacało przy tak dużej ilości podróży i konieczności posiadania dosyć dużych pakietów danych. Teraz zwyczajnie mój główny telefon (Galaxy S6) traktuję jako smartfon do internetu, kupuję lokalną kartę SIM z internetem + dodatkowego iPhone'a mam do dzwonienia z polskiej karty.

Na przykładzie Grecji jak byłem ostatnio na wakacjach, to jest sieć, która się nazywa Taza Mobile (infrastruktura Vodafone) i masz pakiet 5GB danych za 10 Euro. Zwykły prepaid jak w Polsce, nie musisz go rejestrować nawet. Jest jeszcze Cosmote i coś tam jeszcze, ale droższe. Podobnie to działało w Hiszpanii, Szwecji i wielu innych krajach. Polecam po prostu popytać w kioskach (oczywiście pod warunkiem, że jakąś tam znajomość angielskiego podstawową masz...). Czasem trzeba się trochę naszukać, ale jakaś lokalna karta SIM z internetem w Chorwacji na pewno się znajdzie. ;)

5465845486.png

Opublikowano
Ja jestem z t-mobile i w Szwecji miałem takie oferty:500 Mb LTE za 70zlNieograniczony do 256kb/s za 50 złWybrałem nieograniczony. Filmików na nim nie pooglądasz ale do otwierania stron jak najbardziej okej :)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
wlasnie chce kupic sobie starter t-mobile i ten nieograniczony spoko bo głównie po to zeby pisac na messangerze i zobaczyc co na fb sie dzieje mógłyś mi powiedzieć jak to aktywowałeś?

Jak wjechałem do Szwecji to przyszedł mi SMS jak aktywować. Wpisałem *xxx# i tam były pakiety rożne :)@Edit tu masz treść SMS Surfuj bez limitu danych w roamingu juz za 49,99 PLN/14 dni. Kliknij http://www.t-mobile.pl/travelandsurf (bezplatnie) lub wpisz *100*818# i wykonaj polaczenie (bezpl)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano

Ja jestem z t-mobile i w Szwecji miałem takie oferty:500 Mb LTE za 70zlNieograniczony do 256kb/s za 50 złWybrałem nieograniczony. Filmików na nim nie pooglądasz ale do otwierania stron jak najbardziej okej :)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Jak wjechałem do Szwecji to przyszedł mi SMS jak aktywować. Wpisałem *xxx# i tam były pakiety rożne

:)@Edit tu masz treść SMS Surfuj bez limitu danych w roamingu juz za 49,99 PLN/14 dni. Kliknij http://www.t-mobile.pl/travelandsurf (bezplatnie) lub wpisz *100*818# i wykonaj polaczenie (bezpl)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

dzieki wielkie !!!!

qxw0er.jpg

Opublikowano

witam ponownie kupiłem starter t-mobile i dostałem oferty takie jak 50 mb na 1 dzien za 9,99 zł i 200 mb na 3 dni za 29,99 zł ;/

i jeszcze pytanko czy moge doladowywac z telefonu z abonamentem drugi telefon za granica jak robie to w polsce:?

qxw0er.jpg

Opublikowano

Jak wjechałem do Szwecji to przyszedł mi SMS jak aktywować. Wpisałem *xxx# i tam były pakiety rożne

:)@Edit tu masz treść SMS Surfuj bez limitu danych w roamingu juz za 49,99 PLN/14 dni. Kliknij http://www.t-mobile.pl/travelandsurf (bezplatnie) lub wpisz *100*818# i wykonaj polaczenie (bezpl)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

pisze że tylko dla abonamentów ;c a ja nie mam abonamentu tylko normalnie doładowuje konto kiedy chce

qxw0er.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...